info@obrazgradjenje.hr
20207 Mlini, Župa dubrovačka

Politika kolačića

1. Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice pohranjuju na vaš uređaj (računalo, tablet, mobitel) kada ih posjetite. Omogućuju web stranici da prepozna vaš uređaj, zapamti vaše postavke i prilagodi vaše korisničko iskustvo. Kolačići mogu prikupljati informacije poput IP adrese, vrstu preglednika, preferencije jezika i druge podatke povezane s vašim posjetom.

2. Vrste kolačića koje koristimo

Na našoj web stranici koristimo sljedeće vrste kolačića:

  • Nužni kolačići
    Ovi kolačići su potrebni za osnovno funkcioniranje naše web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Obično se postavljaju kao odgovor na vaše aktivnosti kao što su postavljanje privatnih postavki, prijavljivanje ili ispunjavanje obrazaca.
  • Kolačići za performanse
    Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako korisnici koriste našu web stranicu, kao što su koje stranice posjećuju najčešće i jesu li dobili obavijesti o greškama. Ove informacije koriste se za poboljšanje funkcionalnosti web stranice.
  • Funkcionalni kolačići
    Ovi kolačići omogućuju web stranici pružanje poboljšanih funkcionalnosti i personalizacije, poput pamćenja vaših postavki i preferencija (npr. jezik ili regija).
  • Marketinški kolačići
    Koriste se za praćenje korisnika na različitim web stranicama i prikazivanje ciljanih oglasa koji su relevantniji za korisnika.

3. Kako koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo za:

  • Osiguravanje pravilnog rada web stranice
  • Poboljšanje performansi web stranice i korisničkog iskustva
  • Analizu posjećenosti web stranice
  • Prilagođavanje sadržaja i oglasa prema vašim interesima

4. Upravljanje kolačićima

Prilikom prvog posjeta našoj web stranici prikazuje vam se obavijest o korištenju kolačića. Svojim postavkama možete upravljati putem postavki preglednika, gdje možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Međutim, onemogućavanje nekih vrsta kolačića može utjecati na funkcionalnost web stranice.

  • Postavke preglednika
    Većina web preglednika omogućuje vam kontrolu nad kolačićima putem njihovih postavki. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite u dokumentaciji svog preglednika.

5. Kolačići trećih strana

Na našoj web stranici mogu se koristiti i kolačići trećih strana, kao što su analitički alati (Google Analytics) ili kolačići društvenih mreža. Ovi kolačići prikupljaju podatke o vašoj interakciji s našom web stranicom, ali mi nemamo kontrolu nad njima.

6. Promjene politike kolačića

Zadržavamo pravo na izmjene ove politike kolačića. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici i stupaju na snagu odmah nakon objave.

Kontakt

Za sva pitanja u vezi s ovom politikom kolačića možete nas kontaktirati putem emaila.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Prihvaćanjem pristajete na upotrebu kolačića u skladu s našom politikom o kolačićima.

Close Popup